به گزارش همشهری آنلاین به نقل از بیبیسی، سازمان جهانی بهداشت میگوید اطلاعات کمی در مورد چگونگی انتقال ویروس کرونا توسط کودکان وجود دارد اما به شواهدی اشاره میکند دایر بر اینکه افراد نوجوان میتوانند مثل بزرگسالان دیگران را آلوده کنند.
سازمان جهانی بهداشت میگوید کودکان زیر ۵ سال به طور عادی نباید ماسک بزنند.
تاکنون بیش از ۸۰۰ هزار نفر بر اثر ابتلا به کووید-۱۹ در جهان مردهاند. به گزارش دانشگاه جانز هاپکینز حداقل ۲۳ میلیون مورد ابتلا هم ثبت شده که بیشتر آنها به آمریکا، برزیل و هند مربوط است.
با این حال، با توجه به تست ناکافی و مبتلایانی که علائمی ندارند، تصور میشود شمار واقعی مبتلایان خیلی بیشتر باشد.
به علاوه، شمار موارد ابتلا بار دیگر در نقاط مختلف جهان از جمله کره جنوبی، اتحادیه اروپا و لبنان در حال افزایش بوده است.
تدروس ادهانوم گبریسوس مدیر سازمان جهانی بهداشت گفته امیدوار است این همهگیری ظرف ۲ سال کنترل شود، اما مشاور ارشد دولت بریتانیا اخطار داد که کووید-۱۹ ممکن است هرگز ریشهکن نشود و واکسینهسازی نیازی دائمی شود.
- توصیه سازمان بهداشت جهانی در مورد کودکان
این توصیه که در وبسایت این سازمان منتشر شده ۳ گروه سنی را دربر میگیرد:
کودکان ۱۲ ساله به بالا باید تحت شرایطی که برای بزرگسالان الزامی است از ماسک استفاده کنند، به خصوص زمانی که نمی توانند حفظ فاصله حداقل یک متری از دیگران را رعایت کنند و در ناحیه شیوعی گسترده در جریان است.
برای کودکان ۶ تا ۱۱ ساله توصیه میشود در تصمیمگیری درخصوص استفاده از ماسک به میزان شیوع ویروس توجه شود و اینکه آیا کودک با افراد در معرض خطر مثل سالخوردگان در تماس است یا نه. این سازمان همچنین بر نظارت بزرگسالان هنگام زدن و برداشتن ماسک به صورت کودکان تاکید میکند.
توصیه سازمان بهداشت جهانی در مورد آموزگاران چنین است: «در نقاطی که سرایت شدید است، کلیه بزرگسالان زیر ۶۰ سال و در وضعیت سلامتی خوب باید در مکانهایی که نمیتوان فاصله حداقل یک متری از دیگران را رعایت کرد ماسک پارچهای بزنند.
این، بهخصوص برای بزرگسالانی که با کودکان کار میکنند و ممکن است با کودکان یا یکدیگر تماس نزدیک داشته باشند، مهم است».
به گفته این سازمان، بزرگسالانی که از ۶۰ سال به بالا دارند یا کسانی که مشکلات جسمی دارند باید ماسک بزنند.
نظر شما